Onze aanpak

Onze aanpak

Investeren in de lange termijn 

Wij hebben verstand van de Nederlandse markt en regelgeving en zijn expert in beleggen, overlay/LDI, obligaties, aandelen en hypotheken. Wij investeren met oog voor later. Niet door te speculeren, maar door selectief en gespreid te beleggen. Wij zijn niet van het snelle geld, want snel geld is niet duurzaam. ‘Doen wat je zegt en zeggen wat je doet’: dat vinden we belangrijk en daarom zijn we transparant over onze duurzame beleggingsaanpak. 

Niet zwart-wit, maar genuanceerd. Het aanbod in impactinvesteringen neemt toe, maar wij blijven kritisch in onze keuzes. Want is een ‘groen fonds’ daadwerkelijk groen of wordt het alleen zo verkocht? Die kritische blik bepaalt onze investeringskeuzes. Die financieel rendement opleveren én impact hebben op het klimaat en onze maatschappij. 

Elke dag weer scherpen wij onze strategieën en inzichten aan. Wij doen dit door in gesprek te gaan met onze stakeholders. Zo schakelen we snel en houden de lijntjes kort. Daar houden we van. We werken met elkaar - en voor elkaar - aan een houdbaar rendement.