Over ons

Rentmeesters van de toekomst

Wij zijn de Nederlandse vermogensbeheerders. Direct, nuchter en rechtdoorzee. We beleggen om de wereld draaiend te houden en niet om er zelf rijk van te worden. Onze oorsprong ligt in het beleggen voor a.s.r.-klanten. We beleggen zodat de verzekeraar haar werk kan doen. Zo wordt er uitgekeerd bij schade of is er maandelijks inkomen bij pensioen. En dat doen wij al sinds 1720. Zo hebben wij onze sporen verdiend. Onze aarde is uniek en dat willen we zo houden - wij nemen onze verantwoordelijkheid en daarom richten we onze pijlen op een duurzame toekomst. Dat maakt ons rentmeesters van de toekomst.

Adobestock 188153293

Onze visie

Bij ons staat duurzaamheid voorop. We zeggen bewust nee tegen wapenhandel en ja tegen Nederlandse landbouwgrond. Daarom investeren we in positieve ontwikkelingen voor mens en milieu. Want wij hebben de wereld geërfd en geven haar graag door.

Onze visie
Lloyd Blunk Vrskruezsdy Unsplash

Onze aanpak

We beleggen voor klanten zoals we voor onszelf beleggen. Onze aandacht gaat niet uit naar bitcoins, commodities en day trading. Wellicht lopen we zo wat kortetermijnrendement mis. Het zij zo. Duurzaam: dat is onze focus. Wij geloven dat financieel en maatschappelijk rendement hand in hand gaan. En wat wij vandaag doen, heeft op de lange termijn resultaat.

Onze aanpak
Adobestock 335250034

Onze klanten 

Als vermogensbeheerder werken wij elke dag aan een verantwoord rendement. We bewaken het vermogen van verzekeraars en pensioenfondsen en talloze andere bedrijven. Onze klanten kunnen bij ons duurzaam beleggen. Dit vermogen beleggen wij in duurzame projecten.

Onze klanten