Vastgoed

Vastgoed

Beleggen met eeuwigheidswaarde

a.s.r. real estate investeert namens institutionele beleggers al meer dan 130 jaar in vastgoed. We beheren vastgoedportefeuilles die goed te verhuren zijn in verschillende economische omstandigheden. Vooruitdenken en duurzaamheid zitten in ons DNA. Als vastgoedvermogensbeheerder onderzoeken we de gebruikerswensen, de populariteit van locaties en andere ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. Zo creëren we uitgesproken visies op onze winkel-, woning-, kantoren-, science park- en landelijke vastgoedportefeuille.  

De vastgoedportefeuilles van a.s.r. real estate

Het vastgoedplatform van a.s.r. real estate bestaat uit vijf niet-beursgenoteerde sectorfondsen, die investeren in winkels, woningen, kantoren, vastgoed op scienceparken en landbouwgrond in Nederland.

  • ASR Dutch Prime Retail Fund
  • ASR Dutch Core Residential Fund
  • ASR Dutch Mobility Office Fund
  • ASR Dutch Science Park Fund
  • ASR Dutch Farmland Fund

Ook investeren we voor klanten in duurzame energiebronnen en internationale niet-beursgenoteerde vastgoedfondsen en beursgenoteerde vastgoedaandelen. 

Expert in vastgoedvermogensbeheer

Kwaliteit behoudt zijn waarde. Daarom investeren we in onderhoud, goede materialen en duurzaamheid van gebouwen en duurzaam grondgebruik. Zo streven we naar eeuwigheidswaarde voor de samenleving, gebruikers en beleggers. En maken we onze belofte ‘beleggen met eeuwigheidswaarde’ waar.

a.s.r. real estate kan je alles vertellen over vastgoedvermogensbeheer.