Duurzame dilemma’s

Duurzame dilemma’s

18 december 2020 | 1 min. leestijd

De wereld om ons heen en de beleggingswereld in het bijzonder verandert continue. Met elke nieuwe technologische vooruitgang of nieuw inzicht in het effect van duurzaamheidsthema’s op de maatschappelijke waarde die bedrijven creëren of afbreken, veranderen de verwachtingen van onze klanten, onze toezichthouders maar ook van onze beleggers.

Hoe blijf je als duurzame belegger scherp in een wereld waarin kortetermijnverwachtingen soms niet overeenkomen met langetermijndoelen?

Joost Notenboom Senior Advisor Responsible Investments

Duurzame dilemma's

Hoe blijf je als duurzame belegger scherp in een wereld waarin kortetermijnverwachtingen soms niet overeenkomen met langetermijndoelen? In een wereld waarin beslissingen genomen moeten worden op basis van onvolledige of zelfs tegenstrijdige informatie? Onze collega Joost Notenboom – Senior Advisor Responsible Investments – schreef onderstaande publicatie over de keuzes waar de beleggingsteams van a.s.r. vermogensbeheer soms voor staan op het gebied van duurzaam beleggen en hoe wij daar op een constructieve manier mee om proberen te gaan.

  • Hypotheken
  • Visie

Auteur

Dit is een foto van Joost Notenboom.

Joost Notenboom

Senior Advisor Responsible Investments

Joost is verantwoordelijk voor het doorvoeren van ons duurzame beleid in de beleggingen.

Neem contact op